Topsport in beeld

Glossy boek met Limburgse sporters met internationale successen

Jacobs Fotografie is al lange tijd druk bezig met een groot project, namelijk het maken van een bijzonder fotoboek: ‘Limburgse Topsporters in Beeld’. Hiervoor heb ik mijn cameralens gericht op tientallen Limburgse topsporters met internationale successen.

Het wordt een kwaliteitsboek met ‘glossy kenmerken’. Er staan ruim 100 topsporters in en ook bijna alle Limburgers die naar de Olympische spelen zijn geweest. Verder ook topsporters met een WK titel of deelname en anderen die bijzondere sportprestaties hebben geleverd.

Papieren wall of fame met unieke portretfotografie

Ik heb al vele bekende sporters gefotografeerd voor deze papieren ‘wall of fame’. De foto’s zijn allemaal gemaakt in een bijzondere omgeving van de sporters. Bekende en onbekende namen worden op een unieke manier gebundeld. U kunt nu profiteren van de tijdelijke voorverkoop.

De prijs in de voorverkoop is € 29,95. Levering van het boek zal eind november zijn. Let op: beperkte oplage, dus mis ‘m niet! Vanaf 1 december zal het boek in vele  boekwinkels liggen in Limburg, de verkoopprijs is dan €33,95.

Een gedeelte van de opbrengst komt ten goede van het talentenfonds van Topsport Limburg!

Wilt u Limburgse Topsporters in Beeld bestellen? Neem contact op via bestelboek@jacobsfotografie.com, bel 06-29253035 of vul onderstaand reserveringsformulier in.