Reclamefotografie

Reclamefotografie: beeld dat u voor ogen heeft

Jacobs Fotografie laat met plezier zijn speciale belichting schijnen op producten of reclame. Zo fotograferen wij voor bedrijven en reclamebureaus producten in onze studio in Panningen of op locatie. Van machineonderdelen tot producten van een goudsmid tot motoren.

En of u nu een uitgebreide briefing geeft of de opdracht luidt enkel ‘product/reclame foto’s maken’, Jacobs Fotografie staat op scherp en levert de foto’s die u voor ogen heeft.

Reclamefotografie bij u of bij mij

Voor reclamefotografie heeft Jacobs Fotografie alle materialen in huis, zoals belichting, schermen en zoomlenzen. Wilt u echter liever dat wij naar u komen, zodat u niet met al uw producten hoeft te sjouwen, dan is dat ook geen probleem.

Wij verhuizen met plezier alle materialen naar de locatie die u het beste uitkomt. Kleine moeite, groot resultaat. Desgewenst kunnen we uw producten natuurlijk ook buiten fotograferen.

Wilt u meer informatie over de dienst reclamefotografie van Jacobs Fotografie? Mail naar info@jacobsfotografie.nl of bel even naar 06-29253035.

 034 Nadia 20160705 kopie