Portretfotografie

Portretfotografie: professionele en unieke foto’s

Jacobs Fotografie zorgt ervoor dat u na een fotoshoot in de studio of op een locatie buiten unieke foto’s als resultaat zult ontvangen. Honderden klanten gingen u al voor.

Jacobs Fotografie zorgt dat u de juiste houdingen en posities aanneemt voor het beste resultaat en natuurlijk stel ik mijn vizier volledig op scherp. Ik hoor van veel klanten dat ze het bijzonder vinden om professionele foto’s te hebben waar ze leuke dingen mee kunnen doen.

De werkwijze van Jacobs Fotografie bij portretfotografie

U kunt contact met mij opnemen om een afspraak te maken voor de fotoshoot voor portretfotografie. Vervolgens prikken we een datum. Neem voor de fotoshoot enkele setjes kleding mee, zodat we kunnen variëren.

Na de fotoshoot stuur ik alle voorbeelden naar u op, zodat u thuis nog eens rustig kunt bekijken welke foto’s u afgedrukt wilt hebben. Tegen speciale prijzen heb ik ook wanddecoraties, zoals vurenhouten panelen.

Wilt u meer informatie over de dienst productfotografie van Jacobs Fotografie? Mail naar info@jacobsfotografie.nl of bel even naar 06-29253035.